vivre.bg

Апартаментът с птиците

Апартаментът с птиците_1

Птиците носят усещане за свобода, както никое друго същество на света. Затова и дизайнерът Олена Юдина вплита мотива в целия интериор на жилището на нейни приятели, вярвайки в доброто чувство и късмета, с които той ще зареждат домакините всеки ден.

Стилизираните птици се появяват буквално навсякъде в апартамента – по стените, върху възглавниците или като висящи декорации.

Жилището се намира в Киев и разполага с 124 кв. м. Разделено е на две основни зони: частна и за гости. От едната страна на малкия коридор са спалнята за гости, банята и пералното помещение, а от другата – дневната, спалнята, гардеробна и още една баня.

Белият цвят е избран за основен, а светлото дърво в пода и мебелите помага обстановката да не бъде прекалено стерилна. Комбинацията е разнообразена от елементи в сиво и черно и зеленина.

Основната спалня изглежда уютна и носи усещане на скандинавските стаи: изчистена и светла.

Апартаментът с птиците_2 Апартаментът с птиците_3 Апартаментът с птиците_4 Апартаментът с птиците_5 Апартаментът с птиците_6 Апартаментът с птиците_7 Апартаментът с птиците_8 Апартаментът с птиците_9 Апартаментът с птиците_10 Апартаментът с птиците_12 Апартаментът с птиците_13 Апартаментът с птиците_14 Апартаментът с птиците_15 Апартаментът с птиците_16

Източник: dezeen.com