vivre.bg

65 кв. м жилище с цветен интериор и нов план

Въпреки неголямата си площ, изглежда класно, нали?!

апартаментът с цветните кутии - 1

Жилището се намира в селище на име Вилефранче сур мер, на Френската Ривиера, съвсем близо до Ница. И както ще видите в снимките – има уникална гледка.

Площта на апартамента е 65 кв. м, но в тях не влизат 30-те квадрата красива зелена тераса, вливаща се в просторната градина.

Върху интериора са работили дизайнерите от MG2 Architetture. Проектът наричат „Sliced Boxes“ („Изрязани кутии“), заради начина, по който са разделени стаите след тоталната реконструкция на мястото. Сега апартаментът разполага с обща дневна и кухня, спалня, две бани и работен кът.

Два основни цвята разделят основното помещение сякаш на две части – в зелено и бяло.

Страхотни мебели, осветителни тела с любим дизайн, уникални цветови комбинации и много вкус, който успява да превърне иначе неголямото жилище в дом с характер.

Разгледайте интересното разпределение и всички детайли в снимките!

апартаментът с цветните кутии - 2апартаментът с цветните кутии - 3 апартаментът с цветните кутии - 4 апартаментът с цветните кутии - 5 апартаментът с цветните кутии - 6 апартаментът с цветните кутии - 7 апартаментът с цветните кутии - 8 апартаментът с цветните кутии - 9 апартаментът с цветните кутии - 10 апартаментът с цветните кутии - 11 апартаментът с цветните кутии - 12 апартаментът с цветните кутии - 13 план