vivre.bg

Разкош в сърцето на Киев: Апартаментът G9

Хай-тек апартамент_1

265 квадратни метра, панорамни гледки, централно разположение, интелигентно управление и уникален дизайн. Апартаментът G9 не иска да изглежда случаен.

Интериорът е направен от студио Baraban+. Работата по него им е отнела 9 месеца и рожбата им е запомняща се.

В центъра на интериора е поставен три-метров обект от метал, който играе ролята на склад за вино и био камина. Всъщност, тази арт инсталация крие колона в центъра на стаята, от която дизайнерите са искали толкова много да се отърват, за да не нарушават линията на мястото. В крайна сметка – дефектът е превърнат в ефект.

Хай-тек апартамент_2

Част от стените са заоблени и покрити с дървени панели. Скритото осветление в долната и горната част придават изключителен ефект и динамика в целия апартамент. Останалата част са на тухлички с естествен вид. Само погледнете колко добре стоят те в кухнята, комбинирани с жълти и тъмни шкафове.

Мебелите със съвременен дизайн и смелите осветителни тела допълват цялостното модерно и луксозно усещане на дома. Спалнята има по-скоро класически вид, а банята си играе с ефекта на огледалата.

И през прозорците се разкриват страхотни гледки към града и река Днепър.

Хай-тек апартамент_18Хай-тек апартамент_3 Хай-тек апартамент_4 Хай-тек апартамент_5 Хай-тек апартамент_6 Хай-тек апартамент_7 Хай-тек апартамент_8 Хай-тек апартамент_9 Хай-тек апартамент_10 Хай-тек апартамент_12Хай-тек апартамент_11   Хай-тек апартамент_14 Хай-тек апартамент_16 Хай-тек апартамент_17Хай-тек апартамент_13Хай-тек апартамент_19Хай-тек апартамент_20