vivre.bg

Апартамент в София впечатлява с елегантен интериор в бяло

апартамент в софия с бял интериор_4

Ако си фен  на елегантните и изчистени бели интериори, няма как да не оцениш красотата на жилището от следващите снимки!

Създаден от дизайнера Светослав Тодоров (студио Mode), видът на апартамента залага на минималистичен подбор на цветове и висококачествени материали, за да създаде в крайна сметка спокойна атмосфера и комфортни условия за живот в града.

Софийското жилище може да се похвали с прекрасни изгледи към Витоша, както и с неголяма, но достатъчна площ, върху която красивият му дизайн да се развие.

апартамент в софия с бял интериор_3

От пода през стените и тавана до голямата част от мебелите – доминиращият бял цвят е съчетаван с черни елементи и естествено дърво. Премереното им и толкова успешно комбиниране в различните части на дома са отговорни за стилния вид и чистата елегантност, която интериорът излъчва.

Повтарящите се тонове водят и сливане на пространствата с различни функции в едно цяло. Холът, кухнята и трапезарията и приятния кът за почивка до камината са последователно подредени в основното помещение без резки граници и никакви прегради за погледа. Същевременно вградените по стените шкафове успяват да изчистят пространството и да го накарат да изглежда по-голямо.

Луксозните материали и богато осветление са съчетани със семплата елегантност, за да създадат едно истински стилно място за живеене.

Повече – виж в снимките!

апартамент в софия с бял интериор_2 апартамент в софия с бял интериор_5апартамент в софия с бял интериор_1 апартамент в софия с бял интериор_6 апартамент в софия с бял интериор_7 апартамент в софия с бял интериор_8

Източник