vivre.bg

Това жилище има своя вътрешна пързалка

апартамент с пързалка_1

Качвам се по стълбите и слизам в хола с пързалката! Звучи като сбъдна детска мечта – апартамент, в който е останало място за всичко друго, но не и за скуката.

Намира се в Киев и е проектиран от KI Design.

„Клиентите искаха интериорният дизайн да бъде специален. Поискаха нещо, което би впечатлило гостите им. Но и нещо, което ще продължи да изглежда интересно дори след години. Затова дизайнът, с който нашият екип подходи към проекта, включва някои необикновени и неочаквани елементи“.

Най-впечатляващият от тях несъмнено е пързалката. Тя свърза двете нива на жилището. Започва от стълбището на втория етаж и се спуска директно в дневната. Завоят й преминава през високата зелена стена в кухнята – впечатляваща вертикална градина.

Добавяме хамака в дневната и веднага проличава, че живеещите тук прекарват времето си добре.

Всичко останало е красиво, уютно, елегантно. Белите стени и тавани, светлият дървен под и мебели се грижат атмосферата да е приятна и свежа. Естествените нюанси на дървесината и тухлените стени внасят допълнителен уют.

Вижте всичко!

апартамент с пързалка_9апартамент с пързалка_2 апартамент с пързалка_3 апартамент с пързалка_4 апартамент с пързалка_5апартамент с пързалка_1 апартамент с пързалка_6 апартамент с пързалка_7 апартамент с пързалка_8 апартамент с пързалка_10апартамент с пързалка_25апартамент с пързалка_26 апартамент с пързалка_11 апартамент с пързалка_12 апартамент с пързалка_13 апартамент с пързалка_14 апартамент с пързалка_15 апартамент с пързалка_16 апартамент с пързалка_17 апартамент с пързалка_18 апартамент с пързалка_19 апартамент с пързалка_20 апартамент с пързалка_21 апартамент с пързалка_22апартамент с пързалка_27 апартамент с пързалка_23 апартамент с пързалка_24

Виж също: