vivre.bg

Апартамент с тъмен, мъжки интериор

апартамент с тъмен, мъжки интериор_2

Стилна мъжка атмосфера, като в скъп луксозен автомобил с кожени седалки и матово черно табло. Видът на жилището бяга от ежедневната суматоха и кара човек да се отпусне. Тук може да се усети дум от пури, а вечерните копринени рокли на гостите ще паснат идеално.

Интериорът на апартамента в Кишинев, Молдова е създаден от студио LINE architects.

68-те квадратни метра са разделени на четири зони: хол, кухня, дрешник и спалня със свободностояща вана. Вътрешните стени са малко и почти всичко е видимо едно през друго.

Пространството е осветявано от меките светлини от улицата и приглушени скрити тела и лампиони. Тъмни тонове, контастиращи материи, дъбов паркет, бетонни тавани, стъкло, кожа, метал – създават цялостната концепция за едно стилно мъжко жилище.

апартамент с тъмен, мъжки интериор_1 апартамент с тъмен, мъжки интериор_3 апартамент с тъмен, мъжки интериор_4 апартамент с тъмен, мъжки интериор_5 апартамент с тъмен, мъжки интериор_6 апартамент с тъмен, мъжки интериор_7 апартамент с тъмен, мъжки интериор_8 апартамент с тъмен, мъжки интериор_9 апартамент с тъмен, мъжки интериор_10 апартамент с тъмен, мъжки интериор_11 апартамент с тъмен, мъжки интериор_12 апартамент с тъмен, мъжки интериор_13 апартамент с тъмен, мъжки интериор_14 апартамент с тъмен, мъжки интериор_15 апартамент с тъмен, мъжки интериор_16 апартамент с тъмен, мъжки интериор_17 апартамент с тъмен, мъжки интериор_18 апартамент с тъмен, мъжки интериор_19 апартамент с тъмен, мъжки интериор_20 апартамент с тъмен, мъжки интериор_21 апартамент с тъмен, мъжки интериор_22 апартамент с тъмен, мъжки интериор_23 апартамент с тъмен, мъжки интериор_24 апартамент с тъмен, мъжки интериор_план