vivre.bg

Бетон и дърво превземат интериора на лофт от 105 кв. м.

Класическа елегантност в съвременни условия
бетон и дърво в интериора на лофт_1
Бетонни стени, дървени детайли и мебели в неутрални цветове – може би е перфектен вариант за изграждане на сдържана елегантност и съвременен стил.

Доказва го и този лофт от 105 кв. м в Сао Пауло, по чийто интериор работи архитектът Диего Револо.

Жилището се намира в стара сграда от 80-те и първоначалното му разпределение е включвало голям брой вътрешни стени, прегради и отделени помещения. Задачата на архитекта е била да отвори пространството и да създаде цялостно усещане за повече простор и свобода. Най-лесният начин за това е в съединяването на кухнята и дневната.

бетон и дърво в интериора на лофт_2

Всички стени, таванът и подът имат сиво покритие, което да напомня за естествения цвят на цимента и бетона. Дървените акценти при рафтовете, преградата от етажерка и вратите балансират интериора.

Светло кафявата кожа на креслото в средата го откроява от всички останали мебели и добавя класически и елегантен акцент в просторното помещение. Съвременен и минималистичен е видът на кухнята, за която са избрани тъмни тонове. Единственият контраст идва от масивния, дървен плот. Прикрепен към кухненския остров, целта му е да замени традиционната маса за хранене.

Разгледайте целия апартамент!

бетон и дърво в интериора на лофт_3 бетон и дърво в интериора на лофт_4 бетон и дърво в интериора на лофт_5 бетон и дърво в интериора на лофт_6 бетон и дърво в интериора на лофт_7 бетон и дърво в интериора на лофт_8 бетон и дърво в интериора на лофт_9 бетон и дърво в интериора на лофт_10 бетон и дърво в интериора на лофт_11 бетон и дърво в интериора на лофт_12 бетон и дърво в интериора на лофт_13 бетон и дърво в интериора на лофт_14 бетон и дърво в интериора на лофт_15 бетон и дърво в интериора на лофт_16 бетон и дърво в интериора на лофт_17 бетон и дърво в интериора на лофт_18

Не пропускай да видиш още: