vivre.bg

Бяло и дърво в едно съвременно българско жилище

бяло и дърво модерно, българско жилище_1

Винаги сте харесвали чистото излъчване на белия цвят? Но и се възхищавате на топлината, която носят в себе си натуралните дървесни тонове? Тогава няма начин да не се влюбите в това красиво българско жилище, просто защото то е взело най-доброто и от двата свята.

Интериорът е дело на „Млада Арт“ и архитект Елена Младенова. И в снимките по-долу можете да видите как те са интепретирали една абсолютна класика, каквато е черно-белият контраст, комбиниран с естествени материали.

Бели стени и дървен под? Не е задължително винаги да е така. Тук бялото слиза върху пода, а дървото облича част от стените. Резултатът са комбинации и акценти, които грабват вниманието още с отварянето на вратата.

Апартаментът е с площ от 100 кв. м, намира се в нова сграда. Без да разрушават стени и да променят разпределението, от студиото създават един съвсем нов, съвременен вид на жилището, като успяват да включат красотата на естественото дърво в модерната обстановка.

Бялото е избрано като основен цвят в интериора на дневната, обединила хола и трапезарията. А целта е напълно постигната – повече светлина и простор в мястото, където младото семейство ще прекарва най-много време през деня.

бяло и дърво модерно, българско жилище_2

Елегантната стъклена маса, комфортните столове и красивият дизайн на часовника превръщат зоната за хранене в любимо място в дома. Входът на кухнята е съвсем наблизо, както и малката тераса. Тя е превърната в приятно зелено кътче и дори да е затворена, продължава да е добре осветена.

Дървото е главно действащо лице в интериора на основната спалня, докато бялото превзема втората стая за почивка и гости. В нея старият диван е претапициран и върнат към нов живот, а лампионът се комбинира симпатично с фототапета на глухарчета.

Разгледайте всички снимки!

(Снимки: Вили Тодорова и „Млада Арт“.)

бяло и дърво модерно, българско жилище_3 бяло и дърво модерно, българско жилище_4 бяло и дърво модерно, българско жилище_5 бяло и дърво модерно, българско жилище_6 бяло и дърво модерно, българско жилище_7 бяло и дърво модерно, българско жилище_8 бяло и дърво модерно, българско жилище_9 бяло и дърво модерно, българско жилище_11 бяло и дърво модерно, българско жилище_12 бяло и дърво модерно, българско жилище_13 бяло и дърво модерно, българско жилище_14 бяло и дърво модерно, българско жилище_15 бяло и дърво модерно, българско жилище_16 бяло и дърво модерно, българско жилище_17 бяло и дърво модерно, българско жилище_18 бяло и дърво модерно, българско жилище_19бяло и дърво модерно, българско жилище_21

бяло и дърво модерно, българско жилище_23