vivre.bg

Бяло и дърво: Един елегантен апартамент в Италия

бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_1

Елегантният и красив интериор, създаден от Studiòvo, се простира на 120 кв. м и се намира в сърцето на един от най-интересните средновековни центрове в Италия – Лука, Тоскана. Апартаментът разполага с просторна дневна, две спални, две бани и огромна тераса, превърната в истински оазис.

„При обзавеждането на апартамента предложихме мебели, които да контрастират на класическия контекст на това историческо място“, разказват дизайнерите. Те залагат на натуралното очарование на естествени материали: дървото при мебелите и подовите покрития и използването на лен и памук в текстила.

Цветовете са предимно светли и също следват натуралната схема. На места са разнообразявани единствено от контрастно черно.

Осветлението е един от централните елементи на интериора. Дизайнерите са заложили както на интересните форми при полилеите, така и на ефектите, които могат да бъдат постигнати със скрито осветление.

Кухнята със заоблени стени и шкафове, спалнята с вградено осветление и СПА-изкушенията на терасата … – вижте всички страхотни акценти и решения в снимките по-долу!

бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_2бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_3 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_4 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_5 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_6 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_7 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_8 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_9 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_10 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_11 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_12 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_13 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_14 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_15 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_16 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_17 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_18 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_19 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_20 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_21 бяло и дърво_елегантен апартамент в Италия_разпределение