vivre.bg

Вертикални градини и джакузи на терасата: Апартамент „Т“

вертикални градини и джакузи на терасата_17

Апартамент „Т“, чийто интериор е създаден от студио АЕ5 Partners, ще впечатли всеки с елегантния си, съвременен вид и огромна тераса. Въпреки това, черешката на тортата в неговия дизайн е друга:  прекрасните вертикални градини, които правят атмосферата в това жилище в Милано, Италия толкова неповторима.

Каква е идеята, по думите на дизайнерите: тъй като всички стаи в апартамента имат изглед към терасата, погледът винаги ще попадне върху някоя от подредените на равни разстояния модули вертикални градини. И освен това, „през цялата година ще има различни растения, които ще разцъфват; а цветовете им са избрани така, че да се впишат в цялостната хроматична композиция“.

вертикални градини и джакузи на терасата_1

Несъмнено „зелените стени“ съживяват и придават естетичен вид на всяко едно от помещенията. Еднаквият тиков под придава завършеност и свързва външната част с вътрешността на апартамента. Мебелите в дневната са подредени в права линия по продължение на едната стена. След дивана следват шкафовете на трапезарията, които завършват в кухненския остров. Всичко унифицирано в бял цвят.

Кухнята, всъщност, се състои от два острова, изглеждащи като „контролния център“ на дневната. Масите за хранене са две и по думите на дизайнерите – могат да бъдат подредени една до друга и местени навсякъде из дома. Дългата библиотека с кръгли отвори пък внася разнообразие и малко цвят в коридора, отвеждащ към някоя от двете спални или двете бани.

И за да е щастието пълно през цялата година, ваната на терасата разполага със система за регулиране на температурата на водата, която й позволява да се ползва дори и през студените дни.

Разгледай целия апартамент!

вертикални градини и джакузи на терасата_2 вертикални градини и джакузи на терасата_3 вертикални градини и джакузи на терасата_4 вертикални градини и джакузи на терасата_5 вертикални градини и джакузи на терасата_6 вертикални градини и джакузи на терасата_7 вертикални градини и джакузи на терасата_8 вертикални градини и джакузи на терасата_9 вертикални градини и джакузи на терасата_10 вертикални градини и джакузи на терасата_11 вертикални градини и джакузи на терасата_12 вертикални градини и джакузи на терасата_13 вертикални градини и джакузи на терасата_14 вертикални градини и джакузи на терасата_15 вертикални градини и джакузи на терасата_16вертикални градини и джакузи на терасата_18 вертикални градини и джакузи на терасата_план

Разбери как: