vivre.bg

Впечатляващо семейно жилище с осветени живи стени

апартамент с живи стени_1

Всички търсим уюта и спокойствието в домовете си. И ако успеем да ги смесим с модерното излъчване и удобство, сме постигнали идеалната градска мечта.

Украинците от Svoya Studio правят нагледен пример как пространството на един тристаен, семеен апартамент е съвсем достатъчно за създаването на сгушен, мирен оазис в забързания живот на града.

Жилището се намира в четвъртия по големина град в Украйна – Днепропетровск. А голямото му предимство са гледките отвисоко към река Днепър.

Дизайнерите не са искали в никакъв случай да пропуснат възможността да свържат вътрешността на апартамента с красотата, разкриваща се през прозорците му. Затова интериорът е трябвало да бъде също толкова вдъхновяващ и хармоничен.

апартамент с живи стени_2

Изборът пада върху натуралните материали и цветове. Целта е била да се създаде модерен, елегантен дизайн, който да отвежда към естественото и природата.

Тихият фон, който меките тонове са създали в дневната, е освежен от зелените, живи стени. Безспорният акцент на целия интериор!

Вертикалните градини са инсталирани в пространствата между прозорците и са допълнително осветени, така че вечер да направят атмосферата в помещението още по-впечатляваща.

Лекото еклектично усещане е продължено и в интериора на родителската спалня, облечена основно в сиво. Бяло, розово и синьо пък създават приказната и жизнерадостна атмосфера в детската стая.

Всички страхотни комбинации и решения – открий в снимките!

апартамент с живи стени_3 апартамент с живи стени_4 апартамент с живи стени_5 апартамент с живи стени_6 апартамент с живи стени_7 апартамент с живи стени_8 апартамент с живи стени_9 апартамент с живи стени_10 апартамент с живи стени_11 апартамент с живи стени_12 апартамент с живи стени_13 апартамент с живи стени_14 апартамент с живи стени_15 апартамент с живи стени_16 апартамент с живи стени_17 апартамент с живи стени_18 апартамент с живи стени_19 апартамент с живи стени_20 апартамент с живи стени_21 апартамент с живи стени_22

Не пропускай: