vivre.bg

Всичко в бяло! Мезонет с уникален интериор

уникален мезонет с бял интериор_1

За Form Bureau белият цвят се оказва напълно достатъчен за създаването на красив интериор. Достатъчен, когато цялото внимание е насочено към детайлите, комбинациите, материалите.

Апартаментът се намира в Киев, Украйна. Разполага с две нива и общо 180 кв. м.

Концепцията залага на баланса. Всеки малък акцент е намерил своето място. А внимателно позиционираното осветление фокусира вниманието към всяко важно кътче и пространство.

Различните нюанси на черното се появяват само в детайлите, а естественото дърво почти незабележимо добавя усещане за домашна топлина.

уникален мезонет с бял интериор_5

В дневното пространство на първия етаж е построен подиум, за да се разграничи зоната с дивана от трапезарията. В тази част вниманието може да бъде привлечено от различни акценти и със сигурност един от тях е стената с малки бели камъчета. Реденето им е отнело 3 седмици, а резултатът, както виждате, си заслужава!

Нефункциониращата стара камина е била заменена с биокамина. Дървата за огрев вляво обаче са запазени, но вече са само интересна добавка в помещението.

уникален мезонет с бял интериор_14

Нестандартните и впечатляващи решения не спират с първото ниво. Вторият етаж е подслонил спалните и местата за почивка. Светли, изчистени помещения и интересни детайли – като дървените клони играещи ролята на закачалки и ефектните лампи, спускащи се от тавана.

Лоджията на първия етаж е разделена на две части. Едната е превърната в детска зона за игра, другата – в чайна. Разделението е последвало и терасата на втория етаж, където сега са хамакът и неговият приятен кът за почивка, както и специалното място за тоалетката.

  • Място: Киев Украйна
  • Площ: 180 кв. м
  • Дизайн: Form Bureau
  • Име на проекта: Ay

уникален мезонет с бял интериор_2 уникален мезонет с бял интериор_3 уникален мезонет с бял интериор_8 уникален мезонет с бял интериор_9уникален мезонет с бял интериор_4 уникален мезонет с бял интериор_6 уникален мезонет с бял интериор_7 уникален мезонет с бял интериор_10 уникален мезонет с бял интериор_11 уникален мезонет с бял интериор_12 уникален мезонет с бял интериор_13 уникален мезонет с бял интериор_15 уникален мезонет с бял интериор_16 уникален мезонет с бял интериор_17 уникален мезонет с бял интериор_18 уникален мезонет с бял интериор_19 уникален мезонет с бял интериор_20 уникален мезонет с бял интериор_21 уникален мезонет с бял интериор_23 уникален мезонет с бял интериор_24 уникален мезонет с бял интериор_25 уникален мезонет с бял интериор_26 уникален мезонет с бял интериор_27 уникален мезонет с бял интериор_28 уникален мезонет с бял интериор_29 уникален мезонет с бял интериор_30 уникален мезонет с бял интериор_план