vivre.bg

В розово и бяло: Апартаментът – вълшебство

апартамент в розово и бяло

Розово и бяло. Но не сладникаво и бонбонено, а нежно и приятно! Точно като от мечтите ти, нали?!

Дизайнът за двустайното жилище е създаден от екипа Dima Kravtsov & Alina Buligina. Интериорът в проект е приказен и разнообразен, а отделните му зони преливат от една в друга.

Малкото жилище има щастието да разполага с високи прозорци, обливащи стаите в богата светлина. Така, въпреки не многото площ, домът не носи усещане неприятното усещане за претрупаност.

В тази посока работят и основните цветове: всички те светли и нежни, в палитрата на бялото, розовото и сивото, и комбинирани с естествено дърво.

жилище в розово и бяло_2

В сърцето на апартамента се оказва диванът – нисък и разчупен в няколко свързани модула. За пестене на пространство, точно до гърба му е долепен барплота, който пък всъщност е част от кухненското обзавеждане.

В него е приютена маса за хранене за двама и мивката с два шкафа отдолу. По-високият параван има задачата да предпазва от пръски меката мебел, а тясната стена на бели тухлички придава допълнителен чар към къта.

Отсрещната стена е за телевизора (който удобно може да бъде наблюдаван и от дивана, и от масата за хранене). Мястото под прозорците пък е оборудвано с пейки за сядане, съставени от дървени сандъци и меки подложки. До тях феерично се поклащат завесите в бледо розово.

Спалнята е истинското произведение на изкуство. Буквално – заради изящните орнаменти по стената. И не по-малко заради пленяващите наслагвания на тонове меки цветове.

Гланцираните повърхности и огледала придават допълнителна изисканост към мястото.

жилище в розово и бяло_1 жилище в розово и бяло_3жилище в розово и бяло_9жилище в розово и бяло_4жилище в розово и бяло_5 жилище в розово и бяло_6 жилище в розово и бяло_13жилище в розово и бяло_10 жилище в розово и бяло_12апартамент в розово и бяло_13 апартамент в розово и бяло_14

Не пропускай да разгледаш: