vivre.bg

Голямата зелена тераса може да се превръща в зимна градина

зимна градина на терасата_2
Огромната тераса с градина най-вероятно е мечтата на всеки човек, живеещ в апартамент. Да изглежда като слънчево райско кътче през лятото би било страхотно. Но няма ли да е още по-добре, ако може да се използва и през зимата.

За това семейство от Холандия идеята вече в сбъднато желание. Собствениците на жилището толкова много са искали да имат подобно място, че заради него развалят част от островърхия покрив на старата постройка.

През топлите месеци пространството е открито. И най-хубавото е, че конструкцията му позволява да бъде използвано и през зимата. Въпреки че е затворено със стъкло през студените месеци пак ще запази приятния си изглед навън.

Проектът е на hunkdesign.com.

зимна градина на терасата_3 зимна градина на терасата_4 зимна градина на терасата_5 зимна градина на терасата_8 зимна градина на терасата_9зимна градина на терасата_1 зимна градина на терасата_10 зимна градина на терасата_11 зимна градина на терасата_12 зимна градина на терасата_13 зимна градина на терасата_14 зимна градина на терасата_15 зимна градина на терасата_16

One Comment