vivre.bg

В модерния, градски апартамент: бетон и цветове

модерен апартамент с бетонни стени_1

120 квадрата, в сърцето на Ипанема, един от богатите квартали в Рио де Жанейро. Апартаментът принадлежи на млад мъж (около 30-те), който е искал да има свое място в града, където да кани приятелите си, да прави партита и да живее добре. Дизайнът поверява на MM House. Ето какво казват те за работата си:

„Още от самото началото искахме да придадем на мястото съвременен, модерен и ърбън дух. Младежки Ню Йорк стил“.

модерен апартамент с бетонни стени_2
Дизайнерите завъртат всичко около бетона. Използван е във всички помещения, появява се със суровия си вид като покритие на стените, таваните и пода. Върху сивият фон изпъкват само два силни цветни акцента: розовият диван и жълтата врата.

След това погледът се спира на черната метална врата, точно като ролетните, спускащи се вечер пред магазините по главните улици. Тук тя е входът към стаята за гости.

В основната спалня е разположен работният кът, има и директен достъп до банята, отличаваща се с красива каменна стена. Големият гардероб срещу леглото е с огледални врати, а върху средната е вграден и телевизорът.

Апартаментът може да се управлява от автоматизирана система чрез iPad.
модерен апартамент с бетонни стени_3модерен апартамент с бетонни стени_4 модерен апартамент с бетонни стени_5 модерен апартамент с бетонни стени_6 модерен апартамент с бетонни стени_7 модерен апартамент с бетонни стени_8 модерен апартамент с бетонни стени_9 модерен апартамент с бетонни стени_10 модерен апартамент с бетонни стени_11модерен апартамент с бетонни стени_21 модерен апартамент с бетонни стени_12 модерен апартамент с бетонни стени_13 модерен апартамент с бетонни стени_14 модерен апартамент с бетонни стени_15 модерен апартамент с бетонни стени_16 модерен апартамент с бетонни стени_17 модерен апартамент с бетонни стени_18 модерен апартамент с бетонни стени_19