vivre.bg

Да превърнеш малката „кутия“ в удобна дневна

малка дневна - 1

Какво да правим, когато пространството е наистина малко? Отговорът в тази младежка мансарда е намерен с много съобразителност и малки дози смелост.

Мини апартаментът се намира в Македония. А дизайнът му е създаден с взаимните усилия на архитекта Ива Димовска и интериорния дизайнер Стефан Матески.

Върху толкова ограничената площ те намират място за кухня, хол и дори мини барплот. Всички е разположено едно до друго. Г-образният диван е взел романтичното място точно под скосените прозорци. До него е буквално залепен нисък барплот със столове за двама. Освен като място за хранене и питиета, той разделя и кухненската част. Тя е светла и забавна – с високи до тавана шкафове и различни подова настилка.

На срещуположната стена са шкафовете и етажерките, перфектно подредени около вратите.

Освен оптимален план за подредба, дизайнерите не пропускат да вдъхнат на жилището и отличителен характер. Мебели с ретро и модерен вид се комбинират с винтидж елементи и декорации, за да направят интериора характерен и запомнящ се. Червени стени, светли мебели и цветни елементи – излъчват невероятна топлота и дух, толкова важни за атмосферата в дома с 30 кв. м площ.

Резултатът е едно приятно и уютно място за живеене в големия град. Открийте всички симпатични акценти от функционалната мини дневна във визуализациите!

малка дневна - 2малка дневна - 8малка дневна - 4малка дневна - 1малка дневна - 6
малка дневна - 5малка дневна - 7малка дневна - 4ModelModelModelModel