vivre.bg

Да живееш царски в 29 кв. м

да живееш царски в 29 кв. м - 1

Малката площ не бива да ви попречи да реализирате любимия си интериорен стил! С умен план, подредба и съчетания всичко може да изглежда добре. Дори и върху 29 кв. метра.

А площта на този апартамент е дори малко по-малка: точно 28.8 квадрата. Въпреки това в него са събрани хол, спалня, гардеробна и кухня. И всичко това в елегантен класически вид с елементи на арт деко, който обикновено се свърза с усещането за разкош и богатство.

Дизайнът на малкото жилище в Москва е направен от Мария Дадиани.

Проектът й достига до финала на конкурса на PinWin в категорията „Най-добър вътрешен дизайн в класически стил“ през 2014.

да живееш царски в 29 кв. м - 2 Високият барплот отделя зоните на кухнята и дневната и същевременно се използва като маса за хранене.

да живееш царски в 29 кв. м - 3

Телевизорът е открил най-удобното си място – вижда се еднакво добре и докато домакините се излежават на дивана, и докато хапват на бара.

да живееш царски в 29 кв. м - 5

Може би според някои по-добрият вариант на подредба би бил кухнята и спалнята да разменят местата си. Но дизайнерът е решил да разположи нещата в този маломерен апартамент точно по този начин. Причината е, че така жилището ще изглежда по-просторно, а и най-вероятно е по-удобно за ползване.

Тежките, плътни завеси позволяват в спалнята да се получи уединение, без да спират достъпа й до свеж въздух. Огледалните врати на гардеробите искат да измамят очите и да постигнат внушение за повече пространство.

да живееш царски в 29 кв. м - 6
да живееш царски в 29 кв. м - 7да живееш царски в 29 кв. м - 4  да живееш царски в 29 кв. м - 8 да живееш царски в 29 кв. м - 9 да живееш царски в 29 кв. м - 10 да живееш царски в 29 кв. м - 11 да живееш царски в 29 кв. м - план