vivre.bg

Две в едно: Перфектното семейно жилище

Две в едно_перфектното семейно жилище_3
Как си представяте перфектното семейно жилище?

Да е просторно?! Със сигурност! Нужно е да разполага с достатъчно място, за да може всеки да има своя стая – и децата, и родителите; и общо пространство за приказки, телевизия, вечери…

Да е красиво, но не скучно, нали?! Важно е да харесвате вида на дома си, искате да има съвременно излъчване, изчистени линии и добре подбрани цветове. Но и да не бъде прекалено сериозно и да изглежда като музей.

Както в този дом! Той е просторен, защото е обединил два апартамента. И е интересен, заради забавните и смели акценти.

Жилището принадлежи на семейство с две деца от Полша. Намира се в град Елблаг, а интериорът е направен от студиото Ministerstwo Spraw We Wnetrzach (в превод: „Министерство на вътрешните работи“).

Още проекти от това студио:

Две в едно_перфектното семейно жилище_11

Два апартамента в един

Вместо да търсят къща, собствениците избират да купят два апартамента и да ги комбинират в едно. Така те ще имат достатъчна жилищна площ за създаването на просторен и функционален дом за цялото семейство.

Дизайнерите отделят дневна с кухненски бокс и трапезария, три спални (родителска и две детски), две бани, мокро помещение, домашен офис.

Ново и старо, бетон и природа

Проектът е кръстен Grand Oak House, което буквално значи голяма дъбова къща. И както говори самото името, красивият и топъл естествен дъб изиграва централна роля. Той се появява върху голяма част от мебелите, облицовките на стените и подовите настилки.

Този интериор обича да се обръща към природата и натуралното. Не само с естествените материали и със земни цветове, а и с директни визуални препратки. Като фототапетите с люлеещите се класове в спалнята и зелените гори в банята.

И всичко е комбинирано в съвременна среда на бетон, метал, сиво.

Вижте!

Две в едно_перфектното семейно жилище_1Две в едно_перфектното семейно жилище_4Две в едно_перфектното семейно жилище_8Две в едно_перфектното семейно жилище_6Две в едно_перфектното семейно жилище_27Две в едно_перфектното семейно жилище_28Две в едно_перфектното семейно жилище_11Две в едно_перфектното семейно жилище_5Две в едно_перфектното семейно жилище_29Две в едно_перфектното семейно жилище_18Две в едно_перфектното семейно жилище_19Две в едно_перфектното семейно жилище_30Две в едно_перфектното семейно жилище_21Две в едно_перфектното семейно жилище_33Две в едно_перфектното семейно жилище_34Две в едно_перфектното семейно жилище_31Две в едно_перфектното семейно жилище_32Две в едно_перфектното семейно жилище_16Две в едно_перфектното семейно жилище_35Две в едно_перфектното семейно жилище_38Две в едно_перфектното семейно жилище_25Две в едно_перфектното семейно жилище_37Две в едно_перфектното семейно жилище_план

Виж още: