vivre.bg

Двуетажна къща с дървена фасада и изчистен интериор

двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_5

Това минималистично градско жилище се намира във Вилнюс, Литва и прави впечатление с комбинацията на съвременен интериор и изцяло облицованата с дърво архитектура.

Дизайнът е на Studio Distyle, които заедно със свои партньори, изпълняват всичко в проекта – от проектирането, построяването до обзавеждането на къщата.

В крайна сметка връчват на собствениците ключ към двуетажна къща с голяма веранда и гараж, предназначена за комфортен, семеен живот с деца.

двуетажна къща с дървена фасада_1 двуетажна къща с дървена фасада_4

Предната част на къщата, облицована с дърво, е съчетана с бетонните стени на гаража, имитиращи структурата на дъски. Във вътрешната част се разкрива дворът и верандата с красив, дървен под.

И ако външният вид изглежда сдържан и монотонен, то вътрешността залага на модерен интериор с ярка цветова схема. В същото време мястото е минималистично и удобно за използване. Всички мебели имат изчистен дизайн, но смелите цветове, появяващи се като акценти или върху целите стени, придават жизненост на различните помещения.

Вижте всички снимки!

двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_1 двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_2 двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_3 двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_24двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_4 двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_6 двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_7двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_8двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_9двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_12двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_23двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_13двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_15двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_16двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_спалнядвуетажна къща с изчистен, цветен интериор_19двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_17двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_18двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_22двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_21двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_20двуетажна къща с дървена фасада_1двуетажна къща с дървена фасада_2двуетажна къща с дървена фасада_3двуетажна къща с дървена фасада_6двуетажна къща с дървена фасада_5

D:archDarbaidanasarchdayliui Model (1)

двуетажна къща с изчистен, цветен интериор_разпределение_етаж2