vivre.bg

Новият дизайн на старата къща работи на различни нива

Покривни прозорци и бял интериор превръщат класическата постройка в свежо, съвременно пространство!

двуетажна къща със светъл интериор_1

Оригинален и впечатляващ, дизайнът на тази къща в Лондон смесва старото и новото, за да се превърне в перфектния дом за тричленното семейство – собственици. Пълната реорганизация в жилището, непроменяно от 30 години, е направена от Scenario Architecture.

„Клиентите ни поставиха задачата за пълното премебелиране на новия им дом. Пожелаха уголемяване на зоната на кухнята и трапезария и по-добро използване на пространството в голямото таванско помещение. Основна цел беше и по-добрата връзка с градината“, обясняват архитектите.

Новият дизайн запазва функциите на всички помещения, но „отваря“ структурата към откритите зони, придавайки на цялата къща по-приветлив и слънчев вид. Част от нивото на първия етаж е понижено за по-добра свързаност с външното пространство, а покривните прозорци осигуряват повече светлина.

Базовият цвят в интериора е бялото, комбинирано с разнообразие от материали: бетон и дървени подови настилки, метал, голи греди и тухли.

Разгледайте всички детайли в снимките!

двуетажна къща със светъл интериор_2 двуетажна къща със светъл интериор_3 двуетажна къща със светъл интериор_4 двуетажна къща със светъл интериор_5 двуетажна къща със светъл интериор_6 двуетажна къща със светъл интериор_7 двуетажна къща със светъл интериор_8 двуетажна къща със светъл интериор_9