vivre.bg

В малкия полски дуплекс е семпло и супер функционално

дуплекс апартамент с изчистен дизайн_1

Апартаментът разполага с две нива и обща площ от 80 кв. м. Които в случая изглеждат изненадващо малко – тъй като върху тях са събрани цели 3 спални, две бани, зона за учене или работа и отворена всекидневна с кухня и хол, както и антре.

Чудесен семеен дом, сияещ с бели стени, семпъл и елегантен дизайн и множество хитри, функционални решения. Жилището се намира в нов комплекс в полския град Вроцлав, а обзавеждането му е дело на Studio 3XA.

Основният бял тон е комбиниран с богатото използване на дървени плоскости. Натуралните им светли окраски се появяват във всяка една стая и част на дома, от мебелите до стените на тясното стълбище. Видят им добавя топлина и уют към дома и разнообразява стерилно чистия на пръв поглед интериор.

дуплекс апартамент с изчистен дизайн_2

Дървени шкафове и плъзгащи плоскости са скрили от очите и цялата кухненска посуда. А съседна стена, затваряща куба със стълбището, е приютила множество практични чекмеджета и гардероби и дори мини килер, където е скрит и хладилникът.

Минималистичните стълби водят към втория етаж с намиращите се там две от общо трите спални помещения. Цялостният стил на проекта е повторен чрез използването на изчистени и малко на брой мебели, акценти от дърво и интересни осветителни тела в черно.

Вижте всичко в следващите снимки!

дуплекс апартамент с изчистен дизайн_3 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_4 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_5 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_6дуплекс апартамент с изчистен дизайн_9дуплекс апартамент с изчистен дизайн_6 1 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_7 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_8    дуплекс апартамент с изчистен дизайн_стълбище 2дуплекс апартамент с изчистен дизайн_стълбище 1 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_12 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_13дуплекс апартамент с изчистен дизайн_10дуплекс апартамент с изчистен дизайн_11 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_14 Layout1 Layout1 дуплекс апартамент с изчистен дизайн_тераса