vivre.bg

Живописната стена на един полски апартамент в бяло

апартамент в бяло с артистична стена - 1

Елегантността обикновено изглежда семпла и ненатрапчива, но всъщност е трудна за постигане. Точно както при този апартамент. Бели стени, бели мебели и под – на пръв поглед нещата изглеждат прости. Но, за да стои всичко съвършено на мястото си, се изисква малко повече.

Жилището се намира във Варшава, Полша. Дизайнът му е направен от Mood Works, които кръщават проекта Shades of White. апартамент в бяло с артистична стена - 2

Според архитектите „една от главните цели на проекта е да се запазят оригиналните черти на сградата и само с няколко леки промени мястото да получи ново изражение и по-просторен, светъл и „въздушен“ интериор“.

Площта на апартамент е 140 квадратни метра. Стилът във всички помещения е семпъл и отворен. Разпределението: дневна зона с място за трапезария и функционална кухня; спалня, гардеробна, перално помещение и баня с тоалетна.

Тоталният хит е изрисувана от полски графити артист стена, която внася свеж, младежки дух в цялото пространство.

апартамент в бяло с артистична стена - 3 апартамент в бяло с артистична стена - 4 апартамент в бяло с артистична стена - 5 апартамент в бяло с артистична стена - 6 апартамент в бяло с артистична стена - 7 апартамент в бяло с артистична стена - 8 апартамент в бяло с артистична стена - 9 апартамент в бяло с артистична стена - 10 апартамент в бяло с артистична стена - 11 апартамент в бяло с артистична стена - 12 апартамент в бяло с артистична стена - 13 апартамент в бяло с артистична стена - 14 апартамент в бяло с артистична стена - 15 апартамент в бяло с артистична стена - 16