vivre.bg

Уютен живот в стил градски лофт: интериорът на Oh!Dessa

Уютен живот в стил градски лофт_3

Собственичката е пожелаела жилището й да бъде „уютно място с отворен план“. Но как нещо с размерите на хангар да бъде приветливо?

Работата по дизайнерския проект Oh!Dessa започва още в края на 2011 г. и изготвеният тогава план за разпределение не е променян до финала. Върху интериора работи малкият, но креативен екип на 2b Group (още неща от тях – тук). В този случай триото насочват таланта си към един апартамент от 180 кв. м в Одеса, Украйна, както личи от името.

Дизайнерите се придържат към градския стил и леко суровото излъчване на таванското помещение. Към него добавят елегантен декор и някои луди детайли за забавление.

Домакинята им е поставила задачата да се създаде едно отворено пространство за живеене, където да може често да посреща гости. Предложеното от дизайнери решение предвижда (почти) тотално лишаване от врати и преградни стени но и същевременно с това запазване на уединението на всяка стая.

Вижте!

Уютен живот в стил градски лофт_2Уютен живот в стил градски лофт_3   Уютен живот в стил градски лофт_5Уютен живот в стил градски лофт4 Уютен живот в стил градски лофт_6 Уютен живот в стил градски лофт_7 Уютен живот в стил градски лофт_8 Уютен живот в стил градски лофт_9Уютен живот в стил градски лофт_15 Уютен живот в стил градски лофт_10Уютен живот в стил градски лофт_19 Уютен живот в стил градски лофт_11Уютен живот в стил градски лофт_18Уютен живот в стил градски лофт_20 Уютен живот в стил градски лофт_12 Уютен живот в стил градски лофт_13 Уютен живот в стил градски лофт_14 odessa-apartment_070615_24-800x585градски лофт - интериор Одеса_1

Виж още: Търсене Бетонни стени и стъклени прегради в пентхаус 2015