vivre.bg

90 кв. м жилище с оригинален и модерен интериор

Интересно разпределение и много плъзгащи врати!жилище с оригинален и модерен интериор - 3
Често ни се иска да добавим някакъв „уау“ ефект в дома. Нещо цветно, модерно, дори футуристично. Но пък да не е прекалено, за да не загубим от топлотата и уюта. Не искаме да се чувстваме като в музей, а в най-приятното място на света!

Предлагаме ви да погледнете как са се справили със задачата полското студио MSWW. Те са били избрани да реновират апартамент от 90 кв. м в град Гдиня.

Проектът си кръщават Igloo House.
жилище с оригинален и модерен интериор - 11
„Оригинално и модерно градско убежище“ – според дизайнерите това е най-кратко описание на интериора,в възложен им от собствениците на жилището. Домакините са били склонни дизайнът да отиде в областта на иновативното, но без да губи от уюта.

От студиото обясняват, че са започнали работата по проекта с първоначален план за разделяне на зоните. Пространството е прекроено съвсем наново с помощта най-вече на плъзгащи врати и панели – в различни цветове или ефектно осветявани.

Дневната част обединява кухнята и трапезария, както и зона за почивка в черно. Тя отвежда към затворения кабинет и детската стая. Входът към родителската спалня е скрит в стената с телевизора срещу дивана.

Контрастът на черното и бяло се среща в целия интериор, освежаван от силни цветни акценти.

Разгледайте снимките и открийте всички интересни решения в дизайна на това жилище!

жилище с оригинален и модерен интериор - 1жилище с оригинален и модерен интериор - 9 жилище с оригинален и модерен интериор - 2жилище с оригинален и модерен интериор - 10жилище с оригинален и модерен интериор - 11жилище с оригинален и модерен интериор - 13 жилище с оригинален и модерен интериор - 3 жилище с оригинален и модерен интериор - 4 жилище с оригинален и модерен интериор - 5 жилище с оригинален и модерен интериор - 6 жилище с оригинален и модерен интериор - 7 жилище с оригинален и модерен интериор - 8жилище с оригинален и модерен интериор - 21жилище с оригинален и модерен интериор - 25жилище с оригинален и модерен интериор - 26жилище с оригинален и модерен интериор - 27жилище с оригинален и модерен интериор - 16жилище с оригинален и модерен интериор - 19жилище с оригинален и модерен интериор - 20жилище с оригинален и модерен интериор - 17жилище с оригинален и модерен интериор - 18жилище с оригинален и модерен интериор - 23жилище с оригинален и модерен интериор - 24жилище с оригинален и модерен интериор - разпределение