vivre.bg

Забавният и цветен дом на едно руско семейство

цветен апартамент - 3
Черното и бялото може да е класика, но цветното носи настроение. И в модата, и у дома.

Смелият дизайн, направен от Bazant Studio, се разпростира на цели 230 квадратни метра в сграда с гледка към парка и катедралата Смолни в Санкт Петербург. За да се получи този дом, собствениците обединяват четири апартамента – три от тях на един етаж. Последният са купили по време на самия ремонт. Той е бил предвиден специално за дъщеря им, но пък доста е затруднил екипа, проектирал вече така старателно всичко в жилището. Все пак, хората са професионалисти и са успели да намерят точното място, на което да сложат вътрешното стълбище и да свържат апартаментите.

По всичко личи, че хората, живеещи тук гледат повече от позитивно на живота. Точно така ги описват и дизайнерите от Bazant – като „хора с отлично чувство за хумор“.  Съпруг и съпруга, които обожават да пътуват и обичат дните им „да кипят“. А домът е трябвало да отразява веселата същност на домакините си. Дизайнерите са приели предизвикателството, а резултатът може би е бил неочакван дори и за тях.

Многообразието на цветове и форми тук е толкова голямо, че трудно човек може да спре вниманието си на нещо конкретно. В такова изобилие погледът просто не спира да обикаля и колкото и време да мине, винаги ще има още нещо, което да го изненада.  Така че – отделете си повече време!

цветен апартамент - 1 цветен апартамент - 2 цветен апартамент - 3 цветен апартамент - 4 цветен апартамент - 5 цветен апартамент - 6 цветен апартамент - 7 цветен апартамент - 8 цветен апартамент - 9 цветен апартамент - 10 цветен апартамент - 11 цветен апартамент - 12 цветен апартамент - 13 цветен апартамент - 14 цветен апартамент - 15

 

One Comment