vivre.bg

Зона за игра в дневната

 

апартамент, където децата да играят

Собствениците на жилището са искали домът им да позволява на децата да тичат и играят свободно. С това специално изискване, както и с цялостния дизайн на мястото, се заема тайванската фирма HAO Interior Design.

Апартаментът е просторен (137 кв. м) и позволява голяма част от пространството да остане свободно.

Дизайнерите решават, че могат да създадат стая за игра, която може да стои както отворена, така и абсолютно скрита от дневната. Плъзгащите се панели затварят зоната и правят така, че десетките играчки и отрупани рафтове да останат скрити от погледа, когато децата не играят с тях.

Хитро, нали?! Идеята за обособяването на такъв кът дава повече място за игра и същевременно позволява бързо справяне с хаоса.

Дизайнът на целия апартамент е семпъл, елегантен и с типичните за японския стил характеристики. Разгледайте повече в следващите снимки!

апартамент в който децата да тичат свободно - 6апартамент в който децата да тичат свободно - 2 апартамент в който децата да тичат свободно - 3 апартамент в който децата да тичат свободно - 4 апартамент в който децата да тичат свободно - 5 апартамент в който децата да тичат свободно - 6 апартамент в който децата да тичат свободно - 7 апартамент в който децата да тичат свободно - 8 апартамент в който децата да тичат свободно - 9 апартамент в който децата да тичат свободно - 10 апартамент в който децата да тичат свободно - 11 апартамент в който децата да тичат свободно - 12 апартамент в който децата да тичат свободно - 13 апартамент в който децата да тичат свободно - 14 апартамент в който децата да тичат свободно - 15план