vivre.bg

Индустриален дизайн с изчистен вид

индустриален дизайн

Жилището се намира в центъра на Варшава, сградата някога е била фабрика за сребро и бронз. Сега обаче в нея са изградени жилищни апартаменти, които изглеждат съвсем съвременно, въпреки да няма как да не запазят нещо от индустриалното си минало.

Собственикът на този дом е французин, живеещ в Полша. Той се обръща към екипа на Chalupko Design с поръчението да създадат за него един модерен и уютен интериор, които да отговаря на характеристиките и историята на мястото.

Индустриалният стил, естествено, е бил част от схемата. Открива се в голите тухлени стени, металните рафтове, масата от палети и столовете на барплота. И въпреки всички те да внасят специфичен характер към пространството, то всъщност изглежда съвсем изчистено, стилно и семпло.

индустриален дизайн с изчистен вид_2

Индустриалните елементи не са успели да утежнят интериора. Балансът е постигнат благодарение на много меки материи и неутрални цветове. Обстановката е съвсем тиха и спокойна. Дори в дневната, събрала толкова много мебели и аксесоари в различни стилове.

Площта на основното помещение е разделено на две части – кухнята и холът. Свързани са от черната стъклена маса за хранене, разположена до прозорците.

Масивният кухненски разделя пространството и служи на нуждите както на кухнята, така и на дневната. Едната страна е за готвене, върху другата е окачен телевизорът.

Сивите и бели тонове са създали изчистената и семпла атмосфера и в спалнята. Дървото – донася топлото усещане.

Виж всичко в снимките!

индустриален дизайн с изчистен вид_3 индустриален дизайн с изчистен вид_4 индустриален дизайн с изчистен вид_5 индустриален дизайн с изчистен вид_6 индустриален дизайн с изчистен вид_7 индустриален дизайн с изчистен вид_8 индустриален дизайн с изчистен вид_9 индустриален дизайн с изчистен вид_10 индустриален дизайн с изчистен вид_11 индустриален дизайн с изчистен вид_12 индустриален дизайн с изчистен вид_13 индустриален дизайн с изчистен вид_14 индустриален дизайн с изчистен вид_15 индустриален дизайн с изчистен вид_16 индустриален дизайн с изчистен вид_17 индустриален дизайн с изчистен вид_18 индустриален дизайн с изчистен вид_19

Информация: Freshome

Не пропускай: