vivre.bg

Индустриален стил и брутално черно в жилището на един руски редактор

индустриален стил и черно

Хората с изразена индивидуалност често я демонстрират и чрез дрехите си… А може би и с домовете си. Собственикът на това жилище определено е от онези хора, които държат да изразяват себе си във всичко, до което се докосват.

Всъщност, апартаментът е дело на дизайнера Денис Красиков. А неговият клиент е редактор на голямо руско списание, представен като смел човек, който обича работата си, книгите и компютърните игри, както и съвременните тенденции в дизайна, той е зает и общителен. Описанието е част от кандидатурата, с която проектът се представя на конкурс Batimat Inside, провел се в Русия тази година. Впоследствие той печели първото място с номинацията си за „Жилищно пространство“.

Дизайнът на Красиков е създаден за млад човек, дори и да е доста тъмен. Определено това е мъжко жилище със суров вид. В него се преплитат постмодернизма и индустриалния стил.

Задачата, която е получил дизайнерът, е да създаде апартамент с уникална атмосфера и предимно тъмни цветове – черно, тъмно кафяво и тъмно сиво. Нито една стая обаче не е трябвало да бъде скучна или депресираща. А общият вид на дома не бивало да нарушава функционалността му.

Как оценявате резултата?

индустриален стил и черно 2индустриален стил и черно 3индустриален стил и черно 4индустриален стил и черно 5индустриален стил и черно 6индустриален стил и черно 7индустриален стил и черно 8индустриален стил и черно 9индустриален стил и черно 10индустриален стил и черно 11индустриален стил и черно 12индустриален стил и черно 14индустриален стил и черно 15индустриален стил и черно 16индустриален стил и черно 17индустриален стил и черно 18индустриален стил и черно 19индустриален стил и черно 20индустриален стил и черно 21индустриален стил и черно 22индустриален стил и черно 23индустриален стил и черно 24

One Comment