vivre.bg

20 интериора в цветовете на 2016 г.

интериор в цветовете на 2016
Розовото е новото черно! Поне когато става въпрос за домашния декор през 2016-а. Пастелните, бебешки и нежни тонове на розовото започнаха да завладяват интериорите, като се появяваха в отделни, единични елементи. Трендът беше подпечатан, след като компанията Pantone обяви избора си на цветове за 2016 г. И както е известно, това са:

Розов кварц и нежно синьо

Двата цвята имат за цел да внесат малко спокойствие и романтика в забързаните и несигурни животи. В модерните интериори те ще се появяват върху стените, разхвърляните върху дивана възглавници, в завесите, килимите или при единични мебели.

Нежно розовото и светло синьото вече не са цветовете само за детската стая! Те се готвят да превземат дневната, спалнята, работните кътове, кухнята… И както ще се убедите от снимките по-долу, се комбинират страхотно с бяло, черно и сиво, натуралните тонове на дървото и златни елементи. Вижте!

Виж повече: Кои ще са цветовете на 2016-а (и как да ги използваш)?

дневна в нежно розово дневна в розово_3дневна в бяло и розово

дневна със синьоработен кът в черно и розовоспалня в бяло и розовоспалня в розово и сиводневна в синьодневна в бяло и ровозов_2бюро в бяло и розовочевен диван, розово одеалоpantone_2016_frenchbydesign_9дневна с розов диванкухня в синьодиван в синьо и розовокухня в сиво и синьодневна с бледо синьодневна с розово и бялодневна в бяло и розово 4сив диван и розови възглавници

Снимки: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]-[13] [14]-[17] [18]-[20]

Не пропускай да видиш: 20 идеални цветови комбинации за дома

ресторант в розово