vivre.bg

Как да направите спалнята ви да изглежда скъпа

спалня
Eric Piasecki

Иска ви се да спите всяка вечер в лукс? Ето някои идеи, които да ви помогнат да придадете по-скъп вид на спалнята у дома:

1. Натрупайте възглавници

Сменете обикновения вид на леглото и го накарайте да изглежда като в хотелска стая. Сложете повече възглавници (в различни размери) и ще видите как стаята ще се промени.

2. Сложете стенни лампи

Лампата на тавана не е достатъчна. За да имате добра атмосфера, трябва да помислите за осветлението. Можете да добавите стенни лампи от двете страни на леглото или да сложите лампиони върху нощните шкафчета. Комбинирайте ги с бляскав полилей за повече разкош и романтика.

3. Скрийте всичко излишно

Ако нощните шкафчета и тоалетката ви изглеждат претрупани, няма как спалнята да има луксозен вид. Приберете козметиката, която не използвате често. Оставете само тези неща, които харесвате как изглеждат, като например парфюма и крема ви. Върху нощното шкафче – една книга и нищо друго.

Разделете се с онзи стол, който постоянно е отрупан с дрехи. Когато го разкарате от стаята, няма да имате друг избор, освен да прибирате всичко, което съблечете на мястото му, вместо удобно да го захвърляте върху стола.

Приберете всичко излишно и отворете място за луксозния вид на спалнята!

4. Окачете картина зад леглото

Произведението на изкуството е добър начин да подчертаете, че това място е специално.

5. Добавете нещо зелено

Саксия в ъгъла или малко цвете до прозореца – без значение. Каквото и растение да сложите в стаята, то ще бъде като последният щрих към по-луксозния вид на спалнята.

   Харесай Combo.bg във Facebook