vivre.bg

Как да обзаведете 32 кв. м жилище? Перфектният план!

32 кв. метра жилище

С площ от само 32 кв. м, този апартамент в Тайван е пример как максимално да се възползваме от минималното пространство. Дизайнът на жилището е направен през 2014 г. от Cloud Pen Studio.

Както се досещате, за екипа на студиото малката площ, с която е трябвало да работят, е била голямо предизвикателство. Затова е трябвало да се действа с изобретателност, леки движения и внимание към детайла.

Жилището е с отворен план (с минимум вътрешни стени). Спалният кът, кухнята, дневната и домашният офис следват един и същ добре организиран дизайн.

Всъщност, въпреки 32-те квадратни метра при обзавеждането на жилището на са правени големи жертви и то разполага с всички необходими и важни елементи на добре подредения дом.

Кухнята му дори не е толкова малка, колкото си мислите. Заедно с барплота, който може да се използва като маса за хранене, тя има достатъчно място за работа, а също така и завидно много шкафове с вградени електроуреди.
32 кв. метра жилище 6
Избраният цвят за кухнята е бял с няколко сиви акцента и много добре осветление. Това са характеристиките, които се повтарят в целия интериор.

32 кв. метра жилище 13

Срещу кухнята е обособена зоната за спане. Леглото се крие зад стена, изградена от етажерка и гардероб. Без съмнение, огледалните му врати са добре решение, защото, колкото и да е изтъркано, огледалата наистина вършат чудеса с малките пространства.

Освен като стена, разделяща стаята, гардеробът и рафтовете все пак служат и като място за прибиране на вещите.

От вътрешната стена – отново рафтове. Тук те ще играят ролята на нощни шкафчета. Затвореното място е точно толкова, колкото да побере леглото. Няма място за губене.

32 кв. метра жилище 11

Чупката на стената се оказва точното място за работния кът.

32 кв. метра жилище 9

На един лампион разстояние е диванът. Масата пред него в случая трябва да бъде със средна височина, за да може да се ползва и за хранене.

32 кв. метра жилище 732 кв. метра жилище 2 32 кв. метра жилище 3 32 кв. метра жилище 5 32 кв. метра жилище 8 32 кв. метра жилище 10

32 кв. метра жилище 432 кв. метра жилище 12   Харесай Combo.bg във Facebook