vivre.bg

Как изглежда една къща на плажа в Малибу

къща на плажа 1

Хубаво е да прекараш уикенд на морето, още по-хубаво е, ако можеш да го правиш всяка седмица в собствената си къща. Лесно е да се отпуснеш и да забравиш за всички проблеми, когато пред себе си имаш гледката на океана и под краката усещаш парещия пясък.

Едва ли има някой, който не си е мечтал за красива къща на брега на морето. А, може би тя изглежда точно така?!

Очарователното имение по-долу е дело на Studio Mark Dziewulski и се намира в Малибу, Калифорния.

Дизайнът на дома е вдъхновен от природата наоколо – тоест океана и плажа. Не е трудно да се получи такова вдъхновение, мислим ние.

Къщата е построена в непосредствена близост до плажа и предлага прекрасни панорамни гледки, които могат да накарат собственикът й да се почувства като капитан, гледащ през палубата към необятното море.

къща на плажа 3

Фасадана къщата привлича вниманието със своите необичайни форми и искрящо бяло и изглежда като някаква модерна яхта, застанала на брега.

Прозорците на Wave House са впечатляващо големи. А целта е повече от ясна – да се открие колкото се може по-голяма гледка към океана, а домът да бъде осветен от слънчевата светлина. Терасите са като огромни палуби.

Цялата площ на къщата е 300 кв. м. Многото открити пространства дават усещане за простор и свобода.

Къщата е издигната върху основите на предишна постройка и затова не е било необходимо допълнително застрояване върху плажната ивица.

къща на плажа 2 къща на плажа 4 къща на плажа 5 къща на плажа 6 къща на плажа 7 къща на плажа 8