vivre.bg

Комбинации, съчетания, идеи: Стилен апартамент в Сингапур

артистичен интериор_Сингапур_1

Че това е различен дом със собствен стил и големи дози артистичност става ясно още при прекрачването на прага. Антрето е малко, но съвсем ясно задава тона…

Картина от ирландския ърбън артист Конър Харингтън е окачена върху огледалната стена. От тавана виси полилей с клетка и птиче. А атмосферата във вътрешността напомня за арт галерия. Но същевременно е топла, по домашно.

Цветове, фигури, отражения, комбинации, материи

Декорът следва своя план и в него няма място нито за скука, нито за кич. Елементите са комбинирани смело и съчетавани с усет и въображение.

Не е трудно да се познае, че домакинът е човек с отношение. Той е интериорът дизайнер, казва се Станли Там и сам за себе си се превръща в перфектния клиент.

съчетания в интериор_Сингапур_2

Апартаментът му се намира в Сингапур и може да бъде описан като еклектичен. Обзаведен е с мебели и декорации, които собственикът е събирал през годините. Нарочно в дизайна не е следван определен стил. Напротив!

Иинтериорът е трябвало да бъде експериментаторски, забавен и на моменти причудлив!

Жилището разполага с достатъчно просторни спалня и кабинет. Заедно с дневната част, обединила кухнята и мястото за хранене. В това помещение доминират бялото и сивото, декорирани с жълти и сини елементи.

И ако може да се каже, че цветовите комбинации са по-скоро тихи, то съчетанията на форми и материали внасят ефекта… Геометрии и отражения, дърво и студени повърхности, мат и блясък се редуват и преливат в обща картина. А колекцията от арт предмети се среща навсякъде.

Спалнята има по-изчистен вид. Основно в бяло, разнообразено от розовия неон. Високият таван в кабинета е позволил издигането на мецанин, който прави помещението по-интересно и добавя още една зона за почивка или уединение.

Виж всеки детайл сам в следващите снимки!

съчетания в интериор_Сингапур_3 съчетания в интериор_Сингапур_4 съчетания в интериор_Сингапур_5 съчетания в интериор_Сингапур_6 съчетания в интериор_Сингапур_7 съчетания в интериор_Сингапур_8 съчетания в интериор_Сингапур_9 съчетания в интериор_Сингапур_10 съчетания в интериор_Сингапур_11 съчетания в интериор_Сингапур_12 съчетания в интериор_Сингапур_13 съчетания в интериор_Сингапур_14 съчетания в интериор_Сингапур_15 съчетания в интериор_Сингапур_16 съчетания в интериор_Сингапур_17 съчетания в интериор_Сингапур_18съчетания в интериор_Сингапур_20съчетания в интериор_Сингапур_21съчетания в интериор_Сингапур_19съчетания в интериор_Сингапур_22съчетания в интериор_Сингапур_23съчетания в интериор_Сингапур_24

Снимки: KNQ Associates

Не пропускай: