vivre.bg

Красива малка мансарда в скандинавски стил

красива малка мансарда в скандинавски стил_1

Интериорите в скандинавски стил са способни да превърнат всяко място в приятен и уютен дом.  Независимо от площта, независимо от недостатъците.

И поредното доказателство идва от една мансарда с 44 кв. м площ и всички белези на сграда – старо строителство от 1897 г.

Жилището се намира в Гьoтеборг, Швеция и представлява тясно и дълго пространство със скосения. Помещението е едно, като в една от засечките му е сгушена кухнята, а в срещуположната част е спалнята.

  • Площ: 44 кв. м
  • Място: Гьoтеборг, Швеция
  • Дизайн: Alvhem

Контрастиращите с естествения си цвят дървени греди и запалената камина внасят уют и дори романтика в мини апартамента. А типичният скандинавски подход е довел до избора на мебели с изчистен дизайн и неутрални цветове и използването на множество малки декорации за повече характер.

Вижте резултата!

красива малка мансарда в скандинавски стил_2 красива малка мансарда в скандинавски стил_3 красива малка мансарда в скандинавски стил_4 красива малка мансарда в скандинавски стил_5 красива малка мансарда в скандинавски стил_6 красива малка мансарда в скандинавски стил_7 красива малка мансарда в скандинавски стил_8 красива малка мансарда в скандинавски стил_9 красива малка мансарда в скандинавски стил_10 красива малка мансарда в скандинавски стил_11 красива малка мансарда в скандинавски стил_12 красива малка мансарда в скандинавски стил_13 красива малка мансарда в скандинавски стил_14 красива малка мансарда в скандинавски стил_15 красива малка мансарда в скандинавски стил_16 красива малка мансарда в скандинавски стил_17 красива малка мансарда в скандинавски стил_18 красива малка мансарда в скандинавски стил_19 красива малка мансарда в скандинавски стил_20

Виж още скандинавски интериори на малки жилища: