vivre.bg

Красиво семейно жилище в Швеция

красиво семейно жилище в Швеция_1

Всичко, което харесваме в скандинавските интериори, идва накуп в това семейно жилище в Швеция. Площта е 77 кв. м, стаите са три: просторна дневна (обединяваща кухнята и трапезарията), спалня и детска.

Скандинавската класика отново е отразена в белите стени, изчистените линии и малките цветни детайли. Жилището се намира на последния етаж и има симпатична малка тераса с много цветя.

Започваме обиколката от кухнята. Неизбежно е да се влюбите в черно-бялата комбинация и малкото местенце за почивка (създадено от шкаф и няколко възглавници) точно до прозореца.

Интериор на Alvhemmakleri.

красиво семейно жилище в Швеция_5 красиво семейно жилище в Швеция_6 красиво семейно жилище в Швеция_14красиво семейно жилище в Швеция_2 красиво семейно жилище в Швеция_3 красиво семейно жилище в Швеция_4 красиво семейно жилище в Швеция_7 красиво семейно жилище в Швеция_8 красиво семейно жилище в Швеция_9 красиво семейно жилище в Швеция_10 красиво семейно жилище в Швеция_12красиво семейно жилище в Швеция_11  красиво семейно жилище в Швеция_13interior-designrulz-00316 красиво семейно жилище в Швеция_15 красиво семейно жилище в Швеция_16 красиво семейно жилище в Швеция_17красиво семейно жилище в Швеция_18красиво семейно жилище в Швеция_19красиво семейно жилище в Швеция_20interior-designrulz-00317