vivre.bg

Красиво семейно жилище с акценти от дърво

красиво семейно жилище с дървени акценти - 1

Естественото дърво винаги носи приятното чувство за топлина. Домовете, използващи в декора си повече натурални материали, изглеждат по-уютно и приветливо. И това ще остане винаги така, каквото и да ни предлага модерният дизайн.

Проектът е на румънската архитектка Alexandru Buftea. Интериорът е направен за апартамент в нова сграда в Тимишоара. Собствениците на жилището са младо семейство.

Почти всичко в апартамента, което не е направено от дърво, е в бяло и носи усещането на спокойните и изчистени скандинавски дизайни.

красиво семейно жилище с дървени акценти - 2

Специално внимание е обърнато върху използването на стените в основното помещение. Едната от тях криволичи през антрето, дневната и кухнята, отсрещната разполага с плъзгащ панел с красиво орнаментирано огледало, зад който е скрит телевизорът.

красиво семейно жилище с дървени акценти - 3красиво семейно жилище с дървени акценти - 4красиво семейно жилище с дървени акценти - 5

Дизайнерът е намерил хитър начин да изпълни изискването за голяма маса за шестима души, без да нароварва излишно пространството. Скрит плот пада до нивото на дървения бар и го превръща в широка трапезарна маса.

красиво семейно жилище с дървени акценти - 6 красиво семейно жилище с дървени акценти - 7 красиво семейно жилище с дървени акценти - 8 красиво семейно жилище с дървени акценти - 9 красиво семейно жилище с дървени акценти - 10 красиво семейно жилище с дървени акценти - 11 красиво семейно жилище с дървени акценти - 12красиво семейно жилище с дървени акценти - 13

Работата върху спалнята и домашния офис на жилището продължава.

Вижте още:

Натурални нюанси и дърво: Красиво семейно жилище в София