vivre.bg

Красив, светъл апартамент с женски акценти

красив светъл апартамент с женски акценти_1

Темата е деликатно и женско. И домът принадлежи на една младо момиче от Букурещ, Румъния. За да създадат илюзията за по-голямо пространство, дизайнерите от Studio 3 Plus залагат на цветова схема от топли и светли нюанси. Преминавайки от едно помещение в друго материалите и текстурите се променят, така че да създават различно усещане и все пак всичко да изглежда свързано в едно цяло.

Прага на жилището отвежда директно в дневната. В нея са трапезарния кът и кухнята, разположена по дължината на една от стените. Елементи от различен стил създават уникалното усещане в стаята. Прозрачни столове около дървената маса, пищното бяло кресло с орнаменти, изчистеният минималистичен диван и разперените криле върху стената са комбинирани заедно, създавайки невероятни визуални ефекти във всяко кътче.

красив светъл апартамент с женски акценти_4

Модерната кухня използва пространството до тавана, а приглушените цветове на шкафовете й са разнообразени от геометрични фигури и огледален гръб.

Спалнята е възможно най-изчистена. Голямо легло с мека рамка е в центъра на помещението. Допълнено е единствено от интересният, бял шкаф. Дървото е превзело почти изцяло банята – появява се върху стените, пода и продължава към ваната.

На срещуположната страна на апартамента е просторният дрешник – за да бъде изпълнена вечната мечта на всяка жена.

Намери вдъхновение за своя дом в следващите снимки!

красив светъл апартамент с женски акценти_2красив светъл апартамент с женски акценти_2_1 красив светъл апартамент с женски акценти_5 красив светъл апартамент с женски акценти_6 красив светъл апартамент с женски акценти_6_1 красив светъл апартамент с женски акценти_7 красив светъл апартамент с женски акценти_8 красив светъл апартамент с женски акценти_9 красив светъл апартамент с женски акценти_9_1 красив светъл апартамент с женски акценти_10 красив светъл апартамент с женски акценти_11 красив светъл апартамент с женски акценти_12 красив светъл апартамент с женски акценти_13 красив светъл апартамент с женски акценти_14 красив светъл апартамент с женски акценти_14_1 красив светъл апартамент с женски акценти_15 красив светъл апартамент с женски акценти_разположение

Източник

Не пропускай: