vivre.bg

Красив дизайн на апартамент с отворен план

апартамент в тайван 2

Апартаментът се намира в Тайпе, Тайван, на третия етаж в сграда в оживен квартал. Когато от фирмата J.C. Architecture започват работа по интериора, става ясно, че в близост до обекта ще бъде изграден мега парк.

Затова дизайнерите решават, че трябва да съобразят дизайна така, че красивите гледки към бъдещите зелени градски зони да бъдат видими от повече части в дома. Завъртат разположението в дома на 180 градуса, за да може дневната да получи повече дневна светлина, а прозорците й да гледат директно към парка.

Останалото пространство е трябвало да последва отворения план на разпределение и от всяко ъгълче в дома да се усеща спокойствието, което носи растителността. Ценно чувство във всеки забързан градски пейзаж.

апартамент в тайван 3 апартамент в тайван 4 апартамент в тайван 5 апартамент в тайван 6 апартамент в тайван 7 апартамент в тайван 8 апартамент в тайван 9 апартамент в тайван 11 апартамент в тайван 12 апартамент в тайван 13 апартамент в тайван 14 апартамент в тайван 15 апартамент в тайван 16 апартамент в тайван 17апартамент в тайван 10 апартамент в тайван 18 апартамент в тайван 19 апартамент в тайван