vivre.bg

Кухненски гръб на геометрични фигури (20 варианта)

кухнески гръб с геометрични фигури 4

Стенният панел (или кухненски гръб) всъщност е една много полезна и важна част от кухнята. От една страна той има важната функция да предпазва стените от пръски при готвене. Същевременно обаче може да разнообрази вида на кухнята, защото позволява с него да се действа креативно и с въображение.

Стенните панели в различен цвят могат да направят едноцветната кухня по-забавна, могат да се превърнат в хващащ окото акцент.

Панелите с геометрични фигури са само един от вариантите, на който обаче решихме да обърнем специално внимание, като ви покажем няколко различни решения.

Геометричните фигури се използват предимно в кухните в модерен стил. Пасват страхотно на дървени, бели или черни шкафове. А една от най-яките комбинации са формите в жълто и сиво, както ще се убедите още от следващата снимка.

кухнески гръб с геометрични фигури 1 кухнески гръб с геометрични фигури 2 кухнески гръб с геометрични фигури 3 кухнески гръб с геометрични фигури 4 кухнески гръб с геометрични фигури 5 кухнески гръб с геометрични фигури 6 кухнески гръб с геометрични фигури 8кухнески гръб с геометрични фигури 7  кухнески гръб с геометрични фигури 10 кухнески гръб с геометрични фигури 11 кухнески гръб с геометрични фигури 12 кухнески гръб с геометрични фигури 13 кухнески гръб с геометрични фигури 14 кухнески гръб с геометрични фигури 18 кухнески гръб с геометрични фигури 19

Източници: Homedit.com, Pinterest

2 коментара