vivre.bg

Кухнята може да има и космически вид

футуристична кухня 1

Дизайнът на кухнята е създаден от студио Geometrix Design специално за едно семейно жилище в Москва. (Въпреки че никак не изглежда като типична стая в едно семейно жилище.)

Собствениците на апартамента най-вероятно са истински почитатели на екстравагантния и модерен стил, тъй като кухнята, с която се сдобиват, изглежда необичайно – като място от друга планета.

Неонови светлини, ярки контрасти, изчистени линии и изненадващи решения…

футуристична кухня 2

Цялото обзавеждане изглежда като едно свързано, компактно цяло. В част от стаята тухлените стени са оставени голи и само боядисани в тъмно сив, мистичен цвят. Другите (включително и тавана) са покрити с дървени летви. Някои от линиите са използвани за поставяне на вградено осветление, други образуват начупен рафт по продължение на цялата стена. Дървените елементи се повтарят отново при масата и висящата над нея поставка за чаши (която, разбира се, също може да свети).

Може би най-уютното място в цялата кухня е кушетката и специалното място за почивка до прозореца. И двете покрити с множество възглавници.

Самите кухненски шкафове контрастират цветово с изчистената си комбинация от бяло и черно. В късните часове на деня, неоновото осветление превръща семейната кухня в истински футуристично място за вечери или събиране с приятели.

Подходящо или не решение за кухнята? Разгледай снимките!

футуристична кухня 3 футуристична кухня 4 футуристична кухня 6футуристична кухня 5 футуристична кухня 7 футуристична кухня 8 футуристична кухня 10 футуристична кухня 11 футуристична кухня 12 футуристична кухня 13