vivre.bg

Кухня с изрисувана стена е звездата в мини жилището

малък апартамент с интересна кухня - 1

Кухнята не означава само тенджери и тигани. Може да е място и за ефектни рисунки!

Този малък апартамент, проектиран от Antis studio, е намерил успешен начин да я превърне в красивото централното място в дома.

Изчистените бели шкафове се оказват перфектния фон за контрастните рисунки върху цялата стена. Съвсем близо е разположен и широк барплот, който да се ползва и като маса за хранене.

малък апартамент с интересна кухня - 3

Площта на жилището е 45 кв. м и интериорът е трябвало да създава приятна атмосфера и комфорт за младата си двойка домакини. Затова и дизайнът е запазен съвсем семпъл, с максимално свободно пространство.

Спалнята има почти футуристичен вид и е затворена в средата на апартамента. Една част от преградите й са прозрачни, за да осигурява повече светлина в помещението, лишено от излаз до прозорци.

Морската тема от кухнята е повторена и в антрето – с интересното морско конче-закачалка.

Виж повече в изображенията по-долу!

малък апартамент с интересна кухня - 4 малък апартамент с интересна кухня - 5 малък апартамент с интересна кухня - 6    малък апартамент с интересна кухня - 10 малък апартамент с интересна кухня - 11малък апартамент с интересна кухня - 2 малък апартамент с интересна кухня - 12малък апартамент с интересна кухня - 9малък апартамент с интересна кухня - 8малък апартамент с интересна кухня - 7 малък апартамент с интересна кухня - 13