vivre.bg

Къща в Атина показва невероятни комбинации на цветове и материали

къща в Атина 1

Наречена е A&A House и се намира в Атина, Гърция. Проектът за триетажната резиденция е разработен от WoARCHITECTS и демонстрира невероятно чувство за комбиниране на различни материали и цветове.

Къщата е във формата на „L“, а във вътрешността й се намира двор с басейн. Градината се явява и отправната точка при строежа. Всичко е изградено така, че да има максимална видимост към вътрешния двор.

къща в Атина 25

Фасадата от бетон и камък има суров, но много интересен вид.

къща в Атина 13

Истинската картина, в която се комбинират различни цветове и материали, се разкрива във вътрешността на къщата. Стените са светли, тъмни или облечени с камък, таваните – черни.

Прозрачните столове, големите прозорци и стъклени стени създават ефирност в пространствата на първия етаж, като ги свързват със зоните на открито. Ярките цветни детайли пък зареждат с енергия.

къща в Атина 26

къща в Атина 4къща в Атина 5 къща в Атина 24 къща в Атина 27къща в Атина 3 къща в Атина 6 къща в Атина 7 къща в Атина 8 къща в Атина 9 къща в Атина 14 къща в Атина 15 къща в Атина 16 къща в Атина 17 къща в Атина 18 къща в Атина 19 къща в Атина 20 къща в Атина 21къща в Атина 10 къща в Атина 11 къща в Атина 12 къща в Атина 23къща в Атина 22