vivre.bg

Къща с любов към колите

къща с любов към колите_2

Приемайки този проект, екипът на LINE Architects се е изправил пред предизвикателството – как да се съобрази с любовта на собственика на къщата към неговите автомобили. В крайна сметка, страстта към колите се усеща във всяко проектантско решение, а най-любимите авто модели са поканени директно в хола.

Къщата, проектирана от архитекта Дмитрий Петров, се намира в Кишинев, Молдова.

Разполага се на 494.2 квадратни метра. Първият етаж приема хола, дневната, кухнята, антрето и спалнята за гости. На второто ниво са спалните и офис зоните.

Несъмнено най-запомнящата се част от къщата е стъклената стена, разделяща хола и гаража. Нестандартната преграда с леки завеси гарантира, че любимите коли ще се виждат лесно директно от дивана.

Разгледай!

къща с любов към колите_2къща с любов към колите_6къща с любов към колите_17къща с любов към колите_18къща с любов към колите_19къща с любов към колите_12къща с любов към колите_13къща с любов към колите_4къща с любов към колите_16къща с любов към колите_5къща с любов към колите_8къща с любов към колите_9къща с любов към колите_10къща с любов към колите_11къща с любов към колите_14къща с любов към колите_15