vivre.bg

Къща с оригинални форми в Кипър

къща с оригинални форми 1 2

Къщата Laiki Lefkothea, създадена по проект на  Tsikkinis Architecture, се намира в Лимасол, Кипър. Със смелия дизайн на фасадата си, постройката се откроява от всички останали в квартала и се превръща в перфектния дом на младото семейство собственици.

къща с оригинални форми 1 3

Погледът веднага е привлечен от буквата „S“, изписана върху фасадата с помощта на метални елементи. Освен да служат като визуален акцент, те обаче имат и крепяща функция.

Стоманените греди се отразяват и на вътрешността на къщата – създавайки интересен геометричен ефект. Отделят визуално и мястото на верандата, където „падат“ от покрива като извити метални колони.

къща с оригинални форми 1 4 къща с оригинални форми 1 5

Оригинална смесица от материали, форми и цветове – това е най-краткото описание на дизайна на Laiki Lefkothea.

Естествените материали, като дървото и камъка, са използвани и в екстериора, и в интериора, създавайки приятна обстановка за живеене.

Преобладаващи са нюансите на бялото, сиво и кафяво. Картините присъстват в почти всички помещения, добавяйки елегантност и динамика в интериора. Пространството на първия етаж следва отворения план на разположение и създава едно просторно и светло място за дневна зона, свързана с малкия двор.

къща с оригинални форми 1 6 къща с оригинални форми 1 7 къща с оригинални форми 1 8 къща с оригинални форми 1 9 къща с оригинални форми 1 къща с оригинални форми 10 къща с оригинални форми 11 къща с оригинални форми 12 къща с оригинални форми 13 къща с оригинални форми 14 къща с оригинални форми 15 къща с оригинални форми 16 къща с оригинални форми 17 къща с оригинални форми 18 къща с оригинални форми 19 къща с оригинални форми 20