vivre.bg

Луксозен интериор от София играе с форми и материали

луксозен интериор София 180 кв. м._9

Съвременен лукс, изведен до нови висоти… Или ето какво се случва в един от най-новите проекти на софийското студио All In!

Ефектен интериор, разгръщащ се върху площ от 180 кв. метра, превръща един мезонет в комплекс „Флора Парк“ в истински уникално място за живеене.

Собствениците на дома са пожелали съвременен, изискан  декор, носещ усещане за лукс. Получили са дори повече от това – жилище с отличителен вид и характер.

В обзавеждането дизайнерите залагат на винаги печелившата комбинация: черно и бяло. Допълват я с топлината на естественото дърво и меките материи. Откриват перфектните гланцирани повърхности, които да инжектират доза лукс. И завършват всичко това с внимателно отношение към детайла.

луксозен интериор София 180 кв. м._5

„За да бъде успешен проекта, се върнахме към основите на законите на дескриптивната геометрия, за да ги приложим на практика в реална среда. Търсихме и намерихме строго индивидуални детайли и успоредно с това крещящи за внимание!“, разказват дизайнерите.

Върху стените и таваните те проектират превземащи вниманието геометричните форми, преливат ги едни в други и създадат съвсем нови обеми и цялостни концепции. Чрез тях е манипулирана и иначе стандартната височина на таваните, които с динамичния си вид сега са причина за отличителната атмосфера на мястото.

Ефектът е допълнително подсилван от контрастиращи материали, обливани в приглушена светлина.

Първото ниво на мезонета се обръща към отворения план и събира в едно просторно помещение хола, трапезарията и кухнята. Ако дневната част печели с уау-ефект, то спалните са далеч  по-спокойни и провокиращи към релакс. Материалите са по-сдържани, с меки тонове, които се допълват и едновременно с това изпъкват на фона на различните сцени осветление.

Какво още – виж в следващите снимки!

луксозен интериор София 180 кв. м._6 луксозен интериор София 180 кв. м._7 луксозен интериор София 180 кв. м._8 луксозен интериор София 180 кв. м._10луксозен интериор София 180 кв. млуксозен интериор София 180 кв. м._2 луксозен интериор София 180 кв. м._3 луксозен интериор София 180 кв. м._4 луксозен интериор София 180 кв. м._11 луксозен интериор София 180 кв. м._12
Снимки: Nikki Candelero

One Comment