vivre.bg

Малка площ с обзавеждане от шперплат

обзавеждане от шперплат_3

Reborn ( „Прероден“) е името, с което дизайнерите от qbe3 ателие кръщават един от последните си проекти. Той е малък апартамент с обзавеждане от шперплат.

Дизайнът му е направен точно такъв по настояване на собственика. Заданието му е включвало създаването на място с интимна, приятелска атмосфера и използването на рециклирани материали.

Пространството от 23 кв. м е освежено с OSB (ОСБ) плоскости – наследникът на шперплата. С тях са облечени част от съществуващите стари мебели, други са добавени като допълнителни облицовки на стените или таваните. Така с минимален бюджет пространството получава едностилов, лек и интересен интериор. А авторите му го описват с едно изречение:

„Това е рядко срещан тип апартамент, в който комбинацията от материали, цветове и осветление дават усещане за модерност и същевременно за една релаксираща и приятелска атмосфера.“

Надникнете в новото лице на малката дневна и баня, облечени в ОСБ материали!

обзавеждане от шперплат_1обзавеждане от шперплат_2 обзавеждане от шперплат_3 обзавеждане от шперплат_4 обзавеждане от шперплат_5 обзавеждане от шперплат_6 обзавеждане от шперплат_7 обзавеждане от шперплат_8 обзавеждане от шперплат_9 обзавеждане от шперплат_10 обзавеждане от шперплат_11

Снимки: CentroPhoto.com

One Comment