vivre.bg

Малко таванско студио смесва рустик и модерни елементи

малко таванско студио с рустик елементи_2

Два свята – старият и новият, се срещат в това малко таванско студио, за да го превърнат в дом с характерен и запомнящ се вид. Жилището се намира в сърцето на квартал Маре в Париж, върху 50 кв. м площ от подпокривното пространство на стара сграда.

Архитектът Margaux Beja завърта идеята за целия интериор около дървените греди, пресичащи пространството. На техен фон тя създава контраста със съвременните елементи – като стъклените стени с метални рамки, отделили спалнята от светлата, малка спалня.

малко таванско студио с рустик елементи_3

Банята и пералното са скрити зад стена от солидни орехови панели. Високите дървени стени правят входовете към тези помещения съвсем незабележими и същевременно внасят топло и уютно усещане в основната дневна част.

Черните покрития, дървото и неутралните тонове завършват интериора на чаровното студио, като му добавят минималистична изчистеност. Резултатът е удобно и модерно място за живеене в историческата част на големия град.

Разгледай го!

малко таванско студио с рустик елементи_4 малко таванско студио с рустик елементи_5малко таванско студио с рустик елементи_16малко таванско студио с рустик елементи_19 малко таванско студио с рустик елементи_7 малко таванско студио с рустик елементи_14малко таванско студио с рустик елементи_8малко таванско студио с рустик елементи_1 малко таванско студио с рустик елементи_10малко таванско студио с рустик елементи_18 малко таванско студио с рустик елементи_15малко таванско студио с рустик елементи_11малко таванско студио с рустик елементи_21малко таванско студио с рустик елементи_20 малко таванско студио с рустик елементи_12малко таванско студио с рустик елементи_9

Не пропускай: