vivre.bg

Малкото 48 кв. м жилище демонстрира стил

стилно малко жилище 48 кв. м_3

Животът с класа е възможен и на малко квадрати! И ако твърдението се нуждае от доказателства, ето го и нагледно едно от тях.

Идва от Украйна, за да те убеди, че тесните жилища не винаги трябва да търсят спасението в „изчистеното бяло и приятната подредба“. Защото и мини домовете могат да са заредени с много стил и да носят гордо своя претенциозен характер!

Апартаментът се простира на по-малко от 48 квадратни метра, но въпреки малката си площ разполага с всички условия за съвременен, комфортен живот – практична кухня, широка маса за хранене, удобен хол и уютна спалня.

стилно малко жилище 48 кв. м_4

Авторът на дизайна – Oleg Kuiava е предпочел да не затваря малкото пространство в две отделни помещения, а да постигне възможно най-много свобода за дневната част. Така кухнята, трапезарията и зоната около дивана получават цялата светлина и максималното усещане за простор, докато спалнята е оставена почти скрита зад преграда от тъмносива етажерка.

Стените и нишите около коридора са използвани за вмъкване на гардероби. Така нуждата от разполагане на допълнителни обемни мебели е елиминирана и мястото не е претрупано.

Съвременният стил на апартамент използва елементи от индустриалната мода: като бетонните тавани, видните кабели и метални елементи, които комбинира с мебели в земни тонове и дърво.

Резултатът – виж в следващите снимки!

стилно малко жилище 48 кв. м_1 стилно малко жилище 48 кв. м_2   стилно малко жилище 48 кв. м_7 стилно малко жилище 48 кв. м_7_1стилно малко жилище 48 кв. м_4стилно малко жилище 48 кв. м_5стилно малко жилище 48 кв. м_6 стилно малко жилище 48 кв. м_9стилно малко жилище 48 кв. м_8 стилно малко жилище 48 кв. м_разпределение

Търсиш още идеи за малки жилища? Не пропускай: