vivre.bg

Малък апартамент с изчистен интериор за двама

малък апартамент с изчистен интериор_2
Мястото е Лвов, Украйна. Жилището се намира на 10-ия етаж и е с площ от 50 кв. м. Собствениците са млада двойка, които поверяват отговорността за интериора на дома им на FormaLine Design Studio.

С неголемия бюджет, с който дизайнерите е трябвало да разполагат, те създават изчистен и семпъл интериор. Малкият апартамент е трябвало да разполага само с най-важното и да не бъде претрупван от детайли. Така някои от мебелите (като бялата метална етажерка) и лампите са превърнати в основни декоративни акценти.

спалня с врати

За да бъде мястото възможно най-просторно, спалнята е отделена в съвсем малка площ с големи дървени врати. А всички прозорци са оставени за дневната зона. Тук са кухнята и диванът, а барплотът е използван като място за хранене.

Стените и част от мебелите са бели, а подът, шкафовете, облицовката в спалнята и барплотът – в тъмно дърво.

малък апартамент с изчистен интериор_2 малък апартамент с изчистен интериор_3малък апартамент с изчистен интериор_16малък апартамент с изчистен интериор_лампамалък апартамент с изчистен интериор_4малък апартамент с изчистен интериор_висящи крушки малък апартамент с изчистен интериор_5  малък апартамент с изчистен интериор_6 малък апартамент с изчистен интериор_7малък апартамент с изчистен интериор_8малък апартамент с изчистен интериор_9малък апартамент с изчистен интериор_етажеркамалък апартамент с изчистен интериор_11малък апартамент с изчистен интериор_15   малък апартамент с изчистен интериор_13 малък апартамент с изчистен интериор_12малък апартамент с изчистен интериор_14 малък апартамент с изчистен интериор_разпределение