vivre.bg

Микро апартамент в Ню Йорк с една магическа стена

микро апартамент в Ню Йорк 1

Наскоро ви срещнахме с един малък, но супер функционален апартамент на Крисчън Скалърт , сега ви показваме друго чудо от серията „Как да живееш нашироко, когато си на тясно“.

Този микро апартамент се намира в Ню Йорк и се гордее със своите 36 кв. м. Въпреки малката си площ, той разполага с голямо легло, кухня, дневна зона, диван с ТВ секция, трапезна маса за четирима и завидно много места за съхранение, както и работен кът.

Как е постигнато това? С помощта на една „роботизирана“ стена. Тя може да бъде премествана и според нуждите на собственика да разкрива различни части от жилището – като да скрие леглото и да отвори повече за дневната или обратното през нощта.

Дизайнът е на MKCA, които имат опит с малките апартаменти в Ню Йорк.

микро апартамент в Ню Йорк 2 микро апартамент в Ню Йорк 3 микро апартамент в Ню Йорк 4 микро апартамент в Ню Йорк 5 микро апартамент в Ню Йорк 6 микро апартамент в Ню Йорк 7 микро апартамент в Ню Йорк 8 микро апартамент в Ню Йорк 9 микро апартамент в Ню Йорк 10 микро апартамент в Ню Йорк 11 микро апартамент в Ню Йорк 12 микро апартамент в Ню Йорк 13 микро апартамент в Ню Йорк 14 микро апартамент в Ню Йорк 15 Casal Diagram Finalмикро апартамент в Ню Йорк